Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Disediakan Makanan Dan Minuman Ketika Menjawab Peperiksaan | Setiap dari kita yang bersekolah atau sudah melalui zaman universiti sudah pastinya akan melalui pengalaman menjawab peperiksaan. Tak kira la kita jawab di dewan peperiksaan atau di kelas atau di mana sekali pun. 
Tahukah anda melalui perkongsian daripada satu laman facebook Life in Saudi Arabia menunjukkan suasana di mana calon-calon sedang menjawab soalan peperiksaan dan yang paling istimewanya ianya turut disediakan makan dan minum bagi mereka. Suasana ini katanya berlaku di negara Arab Saudi.

Disediakan Makan Minum Bagi Ketika Menjawab Peperiksaan

Disediakan Makan Minum Bagi Ketika Menjawab Peperiksaan
Disediakan Makan Minum Bagi Ketika Menjawab Peperiksaan

Disediakan Makan Minum Bagi Ketika Menjawab Peperiksaan

Dengan melihat gambar dan suasana sedemikian, mungkin tenaga pengajar di Arab Saudi begitu serius bagi melancarkan perjalanan peperiksaan itu sana. Mereka seolah-olah menjaga kebajikan pelajar hatta ketika peperiksaan di jalankan. Ingin pastikan pelajar dapat keperluan yang cukup ketika menjawab peperiksaan. 
Kalau saya ni, tengok dengan air dan makanan semua ni, tak jawab exam dah, minum dan makan je. hahaha Mungkin nanti anda boleh cadangkan pada pengurusan sekolah atau universiti anda untuk sediakan makanan dan minuman ketika peperiksaan. Takda la lapar nanti masa jawab exam kan.
Pendidikan Untuk Semua

Artikel Berkaitan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan kepada Yang lain

Jika anda dapati, artikel ini menarik, kongsikan dengan rakan dan pembaca lain